1.There has been a lot of _______ prejudice in American . 
A) realistic B) racial C) recycled D) rebellious 
答案 :
racial 
2.He is an incurable idealist;
it's unlike to help him come down to earth and be more _______. 
A) realistic B) racial C)
recycled D) rebellious 
答案 :
realistic 
3. The relations between my
mother and brother were getting worse as my brother grew older and more ______
. 
A) realistic B) racial C)
recycled D) rebellious 
答案 :
rebellious 
4. Ecological vehicles are
made of materials that can be easily _______ once they are dumped. 
A) realistic B) racial C)
recycled D) rebellious 
答案 :
recycled 
5.Tom goes to that pub every
night to have a bottle of beer. He is a _______ customer. 
A) reliable B) regular C)
reluctant D) religious 
答案 :
regular 
6.To keep health, we have to
keep _______ hours. 
A) reliable B) regular C)
reluctant D) religious 
答案 : regular
7.Friends might not be always
trust-worthy, but dogs are; they have long been regarded as the most _______
company of human beings. 
A) reliable B) regular C)
reluctant D) religious 
答案 :
reliable
8.Christmas is not just a _______ holiday now. People other
than Christians also celebrate it. 
A) reliable B) regular C) reluctant D) religious 
答案 :
religious 
9.Although he is in financial
difficulties, he is _______ to accept my offer of the loan of twenty thousand
dollars. 
A) reliable B) regular C)
reluctant D) religious 
答案 :
reluctant 
10.After the mutiny, the
captain of the merchant ship was left behind in some _______ island in the
Pacific Ocean. 
A) residential B) remote C)
risky D) ridiculous 
答案 :
remote 
11.The factory must be torn
down because it is not allowed in _______ area. 
A) residential B) remote C)
risky D) ridiculous 
答案 :
residential 
12.The cowboy looked ________
in that strange-looking hat. 
A) residential B) remote C)
risky D) ridiculous 
答案 :
ridiculous 
13. It's too ______ to do the
bungee jumping from the cliff. 
A) residential B) remote C)
risky D) ridiculous 
答案 : risky
14.Don't believe him. What he
said just now was _______. 
A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied
答案
:
rubbish
15. Both the Bible and the Koran are regarded as ________
books. 
A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied 
答案 :
sacred 
16. The teacher was not
________ with my history report. She asked me to rewrite it. 
A) sacred B) rubbish C) secret
D) satisfied 
答案 :
satisfied 
17. Tom loves his English
teacher but dare not tell her the truth. He is a ________ admirer of her. 
A) sacred B) rubbish C) secret
D) satisfied 
答案 :
secret 
18.Tim doesn't like to eat
beef, so his wife _______ makes steak. 
A) self-evident B) seldom C)
sentimental D) sensitive 
答案 :
seldom 
19. The need for reform was
________ . No wonder a large number of people came up with their opinions. 
A) self-evident B) seldom C)
sentimental D) sensitive 
答案 :
self-evident 
20. Mr. White always wears
sunglasses because his eyes are ________ to light. 
A) self-evident B) seldom C)
sentimental D) sensitive 
答案 : sensitive